Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Γλυκιά γκέλα για Αστέρα, 0-0 με Σαρωνικό στη Βάρη

Αν και έκανε ποδαρικό με το… αριστερό, ο Αστέρας αύξησε τη διαφορά του από τη 2η Τριγλία στους 9 πόντους μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Σαρωνικό Αναβύσσου στη Βάρη, ολοκληρώνοντας έτσι με άκρως θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και κατακτώντας με μεγάλη διαφορά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Οι γαλάζιοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο ματς και δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη επειδή δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια.
Για τους φιλοξενούμενους έκαναν ντεμπούτο δύο 16χρονοι και ο 15χρονος Χατζηκυριάκος. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τις καλύτερες να ανήκουν στον Σαρωνικό. Στο 20’ ο Σέλβια είχε δοκάρι, ενώ στο 30’ ο Μαρινάκης με τα ακροδάχτυλα είπε όχι σε σουτ του Γαληνάκη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν δύο πλασέ του Παπανικολάου που απέκρουσε ο Χαντζάρας και ένα πλασέ του Σάμιου που πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά οι παίκτες του δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Χαντζάρας είπε όχι σε δύο περιπτώσεις, ενώ υπήρξαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Παπάζογλου, Παπανικολάου και Μπίτιλη που κατέληξαν εκτός εστίας. Στην κορυφαία στιγμή σε σουτ του Ντούλια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Δικαίως ο Αστέρας διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο δεύτερο μέρος, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά αμυνόμενος έπεσε προς το έδαφος και απομάκρυνε με κάτι σαν... μανσέτα!

Διαιτήτευσαν οι Παπαποστόλου, Σόφιας, Κουτζιακουτζίδης. 

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς (61’ Νιούμαν), Λεοντίου (75’ Σανσάρογλου), Κοφσανίδης, Μάναλης, Μάγγος, Παπανικολάου, Δημητρόπουλος (85’ Βεϊόγλου), Σάμιος, Παπάζογλου (75’ Μπίτιλης), Ντούλιας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Καζάκου, Χατζηκυριάκος (79’ Ράπτης), Σέλβια (62’ Μπεντάι-87’ λ. τρ. Τζατζαμίνης), Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας, Γαληνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου