Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ν. Αξιώτης: «Ειλικρινά λυπάμαι για την πορεία του Ολυμπιακού»

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τα δρώμενα της ΕΠΣΑΝΑ, ωστόσο δεν παύει να παρακολουθεί την ομάδα της περιοχής του, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Υπήρξε, άλλωστε, για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης των ερυθρολεύκων και οπαδός τους. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Αξιώτη, τον οποίο η σεζόν 2019-20 τον βρίσκει στη θέση του Α’ αντιπροέδρου του Φωστήρα. Το Epsanastisentra επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να του αποσπάσει τη γνώμη του για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, το οποίο παρακολουθεί έστω και από μακριά. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη στενοχώρια του και την ανησυχία του για τον Ολυμπιακό, ενώ ευχήθηκε στον προσωπικό του φίλο Δημήτρη Πάπιο να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, πράγμα που ο ίδιος ο Αξιώτης θεωρούσε εξ αρχής σχεδόν βέβαιο.
Αρχικά ο Νίκος Αξιώτης τοποθετήθηκε για την πορεία του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, σημειώνοντας: «Ειλικρινά η εικόνα της ομάδας με θλίβει. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε τέτοιον πρώτο γύρο και ήταν πάντα κοντά στις θέσεις της κορυφής, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Ωστόσο, φέτος η χρονιά δείχνει να είναι καταστροφική από την αρχή της και ειλικρινά ανησυχώ –ως φίλος της ομάδας στην οποία υπήρξα για πολλά χρόνια παράγοντας– για τη μετέπειτα πορεία της μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις με τις αποχωρήσεις παικτών. Δεν νοείται ο Ολυμπιακός να είναι σε μια τέτοια μοίρα και σε καμία περίπτωση η ομάδα αυτή δεν πρέπει ούτε καν να μπλέξει με οποιοδήποτε σενάριο υποβιβασμού, ούτε έστω σαν κακόγουστο αστείο! Εύχομαι και ελπίζω οι διοικούντες, οι οποίοι δεν λογάριασαν καλά τα πράγματα όταν έλεγαν ότι η ομάδα θα έχει συνέχεια και χωρίς τον Αξιώτη, να βρουν το σωστό μονοπάτι και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών».
Όσον αφορά τη γνώμη του για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο Νίκος Αξιώτης σχολίασε: «Υπό άλλες συνθήκες θα υπήρχαν κι άλλοι διεκδικητές. Ωστόσο, ο Αστέρας φέτος έχει φτιάξει μια ομάδα ικανή να κερδίζει και τη διαιτησία, όπως κάποτε στο παρελθόν είχε και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Εξ αρχής ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι το πρωτάθλημα αυτό θα καταλήξει στη Βάρη και είναι κάτι που θέλω και εύχομαι, κυρίως για τον προσωπικό μου φίλο Δημήτρη Πάπιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους που ξεχώρισα από την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΠΣΑΝΑ».
Καταλήγοντας ο Νίκος Αξιώτης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του προς όλους: «Εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο πρώτα απ’ όλα υγεία και μακριά από τραυματισμούς οι παίκτες, υπομονή και επιμονή στους παράγοντες που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και ματώνουν γι’ αυτό, καλά αποτελέσματα στους προπονητές που πραγματικά μοχθούν καθημερινά έχοντας την πίεση του αποτελέσματος και φυσικά μια καλή χρονιά γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία για όλον τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου