Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χώρισαν οι δρόμοι Δαγγούλη και Πρωτέα

Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίσουν από το νέο έτος ο Κυριάκος Δαγγούλης με τον Πρωτέα. Ο Δαγγούλης αποχωρεί από την ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας από έναν χρόνο, αφήνοντας την σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κοινή συναινέσει από τις δύο πλευρές, με τον 36χρονο τεχνικό να ευχαριστεί άπαντες για τη συνεργασία.
"Σίγουρα νιώθω ότι άφησα κάτι στη μέση αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πέρυσι καταφέραμε το ακατόρθωτο και η ομάδα παρέμεινε την ύστατη στιγμή στην κατηγορία. Φέτος, με ένα εντελώς αλλαγμένο ρόστερ, προσωπικά σαν ξεκίνησα με την φιλοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Κάτι που νομίζω πετύχαμε. Σίγουρα το να συνδυάζεις το αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα εύκολο. Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει σταδιακά να ενταχθούν παιδιά από τις ακαδημίες σου", τόνισε ο Κυριάκος Δαγγούλης και πρόσθεσε: "Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πρωτέα για τη συνεργασία. Αποτελείται από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και ματώνουν για αυτήν. Το μεγαλύτερο βέβαια ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου. Θεωρώ ότι μαζί δημιουργήσαμε κάτι καλό. Τους εύχομαι τα καλύτερα".
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΧΟΡΤΣΑΣ
Σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άγγελος Χόρτσας να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Δαγγούλη στον πάγκο του Πρωτέα. Είναι ένα σενάριο που έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές φέτος, ειδικά μετά από στραβοπατήματα της ομάδας της Παλαιάς Φώκαιας. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωτέας αγωνίζεται με παίκτες στη θέση του τερματοφύλακα εδώ και έναν μήνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βασιλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου