Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πήρε το ντέρμπι η Τριγλία, 2-1 στο Κορωπί!

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Τριγλία, που επιβλήθηκε 2-1 στο Κορωπί της τοπικής ομάδας, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.  Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, κάτι στο οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο αέρας, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ουσιαστικοί και να φτάνουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που τους διατήρησαν στο -8 από την κορυφή.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Στο δεύτερο μέρος το Κορωπί κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 56’ με κεφαλιά του Βίλα, όμως η Τριγλία ισοφάρισε άμεσα. Σκόρερ ήταν ο Γκαβασιάδης με πλασέ στο 58’. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 78’ έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουστόγιαννη, η μπάλα έφτασε στον Κουμουτσέα, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Αφουξενίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Κουλοχέρης, Κουτζιακουτζίδης.

ΚΟΡΩΠΙ (Σ. Ηλιόπουλος): Αφουξενίδης, Κοτόβ, Κλήμης, Μπαρδούσης, Ξένος (55’ λ. τρ. Αθανασίου), Καρκασίνας, Παντέλης, Χαντάντ (82’ Σκουρλής), Λούρμπας, Βίλα, Λημνιός (82’ Σφικτός).
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Κύρκος, Γαλανόπουλος, Κουμουτσέας, Τσαγκάρης, Τσουκας, Τσέπας, Καραγιάννης, Βεντούρας (80’ Ζαφειρόπουλος), Μουστόγιαννης (90’ Λαγός), Πατσιούρας (92’ Δημητρίου), Γκαβασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου