Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πέρασε από το Λαύριο ο Αστέρας, 1-0 τον Παλλαυρεωτικό

Μία ακόμη πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Βάρης, που επιβλήθηκε 1-0 στο Λαύριο του τοπικού Παλλαυρεωτικού. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με απουσίες και δεν μπόρεσαν να μπουν στο ρυθμό του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε μια δίκαιη νίκη που τους διατήρησε στο +8 από τη διώκτριά τους Τριγλία.
Ο Αστέρας πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάμιου, ο Μάναλης με κεφαλιά νίκησε τον Χαλβαντζή και έγραψε το 0-1. Οι γαλάζιοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντούλια στο 40’, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 75’ υποστηρίζοντας ότι υπήρχε χέρι από αμυνόμενο μετά από σέντρα που έγινε.
Απ’ την άλλη οι Λαυριώτες είχαν δύο καλά σουτ με τους Βελετάκο και Παπαγεωργίου που πέρασαν λίγο άουτ και άλλη μία χαμένη στιγμή με τον Σεκούμπα να μην πασάρει σωστά στον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Χαλκιά, στο 77'.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλος. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Χαλβαντζής, Χουσεΐν, Φετολλάρι, Μπεργιάννης, Τσετβερίκοβ, Βελετάκος, Μπεζέρα, Σεκούμπα, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Δαμασκός (52’ λ. τρ. Μωραΐτης).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μάναλης, Μαγγίνας, Μάγγος, Σάμιος (93’ Παπανικολάου), Καλιαμπάκας (89’ Νιούμαν), Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης (92’ Βεϊόγλου), Ντούλιας (67’ Παπάζογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου