Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή διαμαρτυρίας των σωματείων του Μενιδίου

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν τα σωματεία του Μενιδίου με αφορμή την απόφαση του μη ορισμού αγώνων στο γήπεδο της Αγίας Άννας.
Στην επιστολή τους τα σωματεία αναφέρουν:
«Κύριοι,
Με αφορμή την επιστολή με ημ/νία 7/11/2019 προς Σωματεία που μας αποστείλατε σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω.
Στο έγγραφό σας με ημ/νία 24/09/2019 το οποίο μας αποστείλατε, αναφέρετε ότι λόγω διαμαρτυριών από σωματεία (τότε μόνο 1 σας έστειλε φωτογραφίες από την 1η αγωνιστική) και ύστερα από έλεγχο της Στατιστικής & Γηπέδων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, (επιτρέψετέ μας να σας πούμε ότι ούτε τους είδαμε ποτέ, διότι είμαστε δυστυχώς για εσάς όλη την ημέρα στο γήπεδο), σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ότι χρήζει άμεσων επισκευών.
Επίσης μας καλείτε να προβούμε σε ενέργειες κατάλληλες ως προς την επισκευή του αγωνιστικού χώρου σε διάστημα μάλιστα 1 μηνός, ειδάλλως όπως αναφέρετε θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να μην ορίζετε αγώνες στην έδρα μας.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι μετά την επιστολή σας έγιναν εργασίες αποκατάστασης των μερών που είχαν πρόβλημα
Έκτοτε και για 7 Αγωνιστικές δεν ενοχληθήκαμε από καμία επιτροπή σας, ούτε είχαμε καμία επίσκεψη σας στο γήπεδο και σήμερα μας ανακοινώνετε με έγγραφό σας ότι βγάλατε απόφαση στο ΔΣ να αναστείλετε τη λειτουργία του γηπέδου της Αγίας Άννας.
Διερωτηθήκατε μήπως πως τα Σωματεία θα μπορέσουν να βγάλουν τα έξοδα μετακινήσεων κάθε εβδομάδα;
Μιλάμε και για τις Ακαδημίες όλων όσων εμπλέκονται με το γήπεδο.
Αυτό που κάνατε χώρια του προβλήματος που δημιουργήσατε, σκεφτόμαστε όλοι ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από αυτή την ενέργειά σας.
Επιφυλλασόμαστε παντώς νομίμου δικαιώματός μας.

ΥΓ. Δικαιούμασταν έστω και μιας εβδομάδας ενημέρωση γραπτώς πριν να πάρετε την απόφασή σας γι αυτό που είδατε, (ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ).

Τα Σωματεία
1.     ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
2.     ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ
3.     ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
4.     ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
5.     Α.Ε ΜΕΝΙΔΙΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου