Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Τέλος το γήπεδο της Αγίας Άννας λόγω ακαταλληλότητας

Δεν θα οριστούν άλλα ματς στο γήπεδο της Αγίας Άννας μέχρι να υπάρξει αντικατάσταση του χλοοτάπητα όπως γνωστοποίησαν από την Ένωση, προκειμένου να προστατευτούν οι αθλητές.
Πρόκειται για μία απόφαση σίγουρα σωστή. Αυτό είναι κάτι μη αμφισβητήσιμο. Ο χλοοτάπητας ήταν σε άθλια κατάσταση και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμών. Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Με την απόφαση αυτή προκαλείται τεράστιο πρόβλημα αφού στο γήπεδο αυτό αγωνίζονται πέντε ομάδες, ο Νικολακάκης, η Δόξα Αγίας Άννας, η ΑΕ Μενιδίου καθώς και οι υποδομές του Αχαρναϊκού και του Αστέρα Μενιδίου. Οι ομάδες αυτές πλέον θα έχουν ως έξτρα έξοδο τις μετακινήσεις τους στα γήπεδα που θα ορίζονται τα παιχνίδια, αλλά και για την πληρωμή του φύλακα του εκάστοτε γηπέδου.
Το μόνο ερώτημα που γεννάται είναι ένα: Το γήπεδο προφανώς και ήταν ακατάλληλο από την αρχή της περιόδου. Και αυτό μη αμφισβητήσιμο. Γιατί δεν μερίμνησε τότε η Επιτροπή Στατιστικής και Γηπέδων ΕΠΣΑΝΑ να μην δώσει σχετική άδεια να γίνονται αγώνες και να ορίζει εξ αρχής αλλού τα ματς των ομάδων;;;
Σαν Epsanastisentra ευχόμαστε να γίνουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες, δηλαδή να πάψουν να ορίζονται αγώνες σε όλα τα ακατάλληλα γήπεδα άμεσα, μιας και προέχει η υγεία των αθλητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου