Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

«Μια μερίδα ανακοινώσεις παρακαλώ!!!»

Δεν θέλω να ακούσω τη λέξη ανακοίνωση μέχρι να σφυρίξει την Κυριακή η Ελένη Αντωνίου τη λήξη του ντέρμπι. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε με το που μένει ο διαιτητής και λοιπά συναφή, ενώ μιλάμε για ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, αλλά σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!
Ναι είναι το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων και η νίκη έχει σημασία! Ωστόσο το γαμημένο το πρωτάθλημα έχει άλλες 22 αγωνιστικές μετά! Θα κριθεί τίποτα από το ματς αυτό; Δηλαδή αν αυτός που κερδίσει κάνει μετά τρεις σερί γκέλες τι θα συμβεί; Τι παίζει και ασχολούμαστε με διαιτησία πριν το παιχνίδι; Να γίνει το ματς και αν γίνουν λάθη τότε να ασχοληθούμε!
Τι παίζει και ασχολούμαστε με το που μένουν οι διαιτητές; Μιλάμε για μια διεθνή διαιτητή ή όχι; Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Αντωνίου και η κάθε Αντωνίου θα εκτελέσει… άνωθεν εντολές για να ευνοήσει κάποια ομάδα ρισκάροντας τη φήμη της; Ή ότι αν έμενε μέσα στο σπίτι του Πάπιου ή μέσα στο σπίτι του Χαχολάκη θα ευνοούσε έναν από τους δύο, σε ένα ματς στο οποίο θα βρεθεί όλη η Ανατολική Αττική να το παρακολουθήσει από κοντά;
Χάνουμε λίγο το μέτρο κάποιες φορές…
Η Αντωνίου δεν είναι αλάνθαστη. Το ανθρώπινο λάθος σίγουρα ξεχωρίζει από το σκόπιμο. Κατά πολλούς αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη, αλλά αυτό θα φανεί στο χορτάρι του γηπέδου της Βάρης. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει σφυρίξει καμία από τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.
Ας δούμε ένα καλό ματς, αφού αυτό περιμένουμε όλοι την Κυριακή και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα… Κι όσο για τις ανακοινώσεις; Αν χρειαστεί θα… παραγγείλουμε μια μερίδα!!!
Μπάμπης Πουλούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου