Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Δαγγούλης: «Σιγά-σιγά φτιάχνουμε κάτι καλό»

Την πεποίθησή του ότι με τον καιρό «χτίζεται» κάτι καλό στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας εξέφρασε στο Epsanastisentra ο Κυριάκος Δαγγούλης. Ο τεχνικός του Πρωτέα αναφέρθηκε εκτενώς και στο ματς που προηγήθηκε με τη Δόξα Άνοιξης, σημειώνοντας ότι οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή για να φτάσουν σε αυτήν την ανατροπή.
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, υψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πολύ ικανό κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Γνωρίζαμε ότι η Δόξα είναι ιδιαίτερα καλή στην επιθετική της μετάβαση, στηριζόμενη κυρίως στην ποδοσφαιρική ευφυΐα του Ζουρούδη αλλά και την ταχύτητα των επιθετικών της. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλή κυκλοφορία, υπομονή στο παιχνίδι μας, χωρίς ωστόσο να είμαστε τόσο απειλητικοί όσο θα έπρεπε. Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε το πέναλτι, ενώ ο αντίπαλος,  έξυπνα στημένος, περίμενε να εκμεταλλευτεί το λάθος μας, κάτι που έγινε προς το τέλος του ημιχρόνου», τόνισε ο Κυριάκος Δαγγούλης στο Epsanastisentra, και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος, τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να κάνουν την ανατροπή. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας, γίναμε πιο πιεστικοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αρκετά νωρίς. Παρά το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες, δεν χάσαμε την συνοχή μας και καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο σε μακρινές μεταβιβάσεις. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο, κατέθεσαν ψυχή με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην ανατροπή. Στα λεπτά που απέμεναν κάναμε καλή διαχείριση και φτάσαμε σε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».
Για τη συνέχεια ο τεχνικός του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας σχολίασε: «Τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε πιο σωστά, δημιουργείται όλο και μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ των παικτών και πιστεύω ότι σιγά-σιγά φτιάχνουμε κάτι καλό. Απαιτείται η ανάλογη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου