Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Κάτσικας: «Θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της κατάστασης των δύο ομάδων»

Την αισιοδοξία του ότι το κυριακάτικο ντέρμπι θα είναι ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση εξέφρασε με δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο Μιχάλης Κάτσικας. Ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ενώ ευχήθηκε στο τέλος να είναι η ομάδα του αυτή που θα πανηγυρίσει.
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη και ιστορική ομάδα. Η Τριγλία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει στον πάγκο της έναν πολύπειρο και καλό προπονητή, τον Στάθη Ασλάνογλου που είναι… δάσκαλος», τόνισε στο Epsanastisentra ο Μιχάλης Κάτσικας και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες, θα το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και εύχομαι στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και αυτό μου δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο εν όψει του ντέρμπι».
Όσον αφορά την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον ΠΑΟ Καλυβίων και το σπουδαίο διπλό, ο προπονητής του Αστέρα σχολίασε: «Το ματς με τα Καλύβια ήταν καλό. Μπήκαμε δυνατά και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολη η νίκη. Τα Καλύβια είναι μια καλή ομάδα και σωστά οργανωμένη. Βέβαια, στο τέλος μέτρησε η ποιότητα που έχει η ομάδα μας και μπορώ να πω ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι και η νίκη μας ήταν δίκαιη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου