Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Τσιγκούλης: «Δύσκολη η αποστολή μας απέναντι στα Καλύβια»

Τη νίκη κρατάνε στη Μάχη Μαραθώνα από την αναμέτρηση με τον Παθιακάκη και η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟ Καλυβίων. Αυτό τόνισε στο Epsanastisentra ο Πέτρος Τσιγκούλης και σημείωσε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολη αποστολή.
«Στο ματς με τον Παθιακάκη η ανάγκη για νίκη ήταν επιτακτική, αφού θέλαμε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στα προηγούμενα αποτελέσματα. Στο πρώτο μέρος ενώ είχαμε καλή απόδοση δεν είχαμε υπομονή στην τελική προσπάθεια και σταθήκαμε άτυχοι, καθώς είχαμε δύο δοκάρια με τους Α. Σένε και Σελαμάι», τόνισε στο Epsanastisentra ο Πέτρος Τσιγκούλης και συνέχισε: «Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς, γεγονός που μας βοήθησε στο να φύγει το άγχος και καταφέραμε γρήγορα ν πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Η σχεδόν άμεση μείωση του σκορ από τον Παθιακάκη έκανε το φινάλε αγχωτικό, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟ Καλυβίων ο τεχνικός της Μάχης Μαραθώνα σχολίασε: «Τα Καλύβια δείχνουν ότι έχουν μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, που είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα οπουδήποτε. Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση το διπλό μέσα στη Βούλα, αλλά και η απόδοσή τους κόντρα στον πρωτοπόρο. Με δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστούμε στην έδρα μας λόγω του Μαραθωνίου θα είναι ακόμη πιο δύσκολη η αποστολή μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου