Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Έφυγε με το διπλό ο Κεραυνός, 2-1 τον Αετό στη Διώνη!

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μεγαγιάννη, στο εμφανώς ακατάλληλο γήπεδο της Διώνης, ο Κεραυνός Κερατέας έφυγε με τη νίκη επικρατώντας 2-1 του Αετού Πικερμίου.
Η ομάδα του Σπύρου Κοντού παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 5’ ο Χ. Μαγγανάς με κεφαλιά στην επαναφορά άνοιξε το σκορ, μετά από σουτ του Κοντογιάννη στο δοκάρι.
Η συνέχεια ήταν άσχημη με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μεγαγιάννη, γεγονός που επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός έκανε σωστή διαχείριση και βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Κατσίκης με βολέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βοτσίδη και έγραψε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με εκτέλεση πέναλτι του Ρακιπλάρι στο 79’, με τον Βλαχιώτη να κερδίζει την εσχάτη των ποινών.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Τζαφόλιας Β., Πολίτης.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Μ. Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Αγγελακόπουλος, Γρύλλιας, Λαμπρόπουλος, Καλογραιάκης, Βλαχιώτης, Μόκας (80’ Δελακοβίας), Κόλλιας (65’ Καράσι), Ρακιπλάρη, Δριλάκης (65’ Βλαχιώτης Λ.), Μπερέτης.
ΑΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Σ. Κοντός): Ευδαίμων, Μπρότσι, Στεργίου, Μεγαγιάννης (25’ λ. τρ. Σταμάτης), Ντεμολάρι, Παπαγιάννης, Μαγγανάς Χ., Κατσίκης, Κερμέζο (83’ Μαμουτλάρι), Κοντογιάννης, Μαγγανάς Β. (80’ Σιδέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου