Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Νέα ισοπαλία εντός ο Παλληνιακός, 1-1 με Αήττητο

Σε ακόμη ένα ματς ο Παλληνιακός βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, αλλά έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό απέναντι στον Αήττητο, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος 1-1 εντός έδρας.
Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξε ότι δεν έχει «δέσει» ακόμη, μετά τις συνεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ της, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει ξανά καλό πρόσωπο. Ο Αήττητος το εκμεταλλεύτηκε και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 57’ με πλασέ του Δρίτσα, μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων.
Η είσοδος του Τρυφιάτη άλλαξε τα δεδομένα με τον Παλληνιακό να γίνεται απειλητικός στο ματς και να φτάνει στην ισοφάριση. Σκόρερ ήταν ο Μπαμίχας με πλασέ, μετά από ασίστ του Κοβάνη, στο 81’. Στη φάση αυτή ο Μπαμίχας τραυματίστηκε και ο Παλληνιακός συνέχισε με 10 παίκτες ως το φινάλε. Μετά το τέλος του αγώνα ο άτυχος άσος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού και θα απουσιάσει δύο εβδομάδες.

Διαιτήτευσαν οι Ευθυμίου, Δόσης (Αθηνών), Τσέτσος (Δωδεκανήσου).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος (46’ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Μπουλγκουρίδης (68’ Τρυφιάτης), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κάραβος (46’ Μαντζώρος), Δημογιάννης, Κασάπης (68’ Λάζαρης), Αγγελίνας, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Μπαμίχας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠ. (Β. Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας, Ασλάνι, Σπίντζος, Κασάπης, Ντούσαν, Τζανουλίνος, Γερόλυμος (85’ Ζώνας), Δρίτσας, Χιλάι (60’ Ξαγοράρης), Χουσελάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου