Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Τεράστιο διπλό για τη Μάχη, 2-0 την Τριγλία στον Διόνυσο!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Μάχη Μαραθώνα επιβλήθηκε με 2-0 στον Διόνυσο της τυπικά γηπεδούχου Τριγλίας και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πίσω από τη 2η Τριγλία.
Οι κιτρινόμαυροι της Μάχης κατάφεραν από νωρίς να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, υπερτερώντας στις μονομαχίες. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ με την Τριγλία να μην έχει φανεί καθόλου… στο γήπεδο και τη Μάχη να έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Κύρκου, σε φάσεις που ενεπλάκησαν οι Φλώρος, Ζιάγκος και Τζήμα, με τον τελευταίο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο 35’, όταν μετά από γύρισμα του Α. Σένε σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το δεύτερο μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Ο Ζιάγκος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 52’ πλασάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο, το γκολ που μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν να άξιζε η Μάχη ήρθε τελικά στο 56’. Ο Τζήμας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, γύρισε στα πόδια του και εκείνος εξαπέλυσε έναν… κεραυνό με την μπάλα να πηγαίνει στις… αράχνες και τον Κύρκο να μην μπορεί να αντιδράσει!
Η Τριγλία προσπάθησε να αντιδράσει και έδειξε να συνέρχεται όμως δεν είχε την κλασική ευκαιρία. Αντιθέτως, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έκανε σωστή διαχείριση και βρήκε γρήγορα και δεύτερο γκολ. Στο 64’, μετά από εκπληκτική κούρσα του Παυλάκη και γύρισμά του, ο Άντι Σένε με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κύρκο και έγραψε το τελικό 0-2.
Η ομάδα του Στάθη Ασλάνογλου πίεσε ως το φινάλε και είχε μία καλή στιγμή με το σουτ του Σκαφίδα στο 75’, αλλά από εκεί και πέρα έδειξε ότι δεν έχει λύσεις με τη Μάχη να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ της σκορ ως το φινάλε και να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Γουρνιάς, Τζαφόλιας Β.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Κύρκος, Τσαγκάρης, Τσέπας (81’ Παπαδιονυσίου), Τσούκας, Γαλανόπουλος (80’ Αρβανιτίδης), Καραγιάννης (81’ Λάγος), Ζαφειρόπουλος, Σκαφίδας, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Πατσιούρας (57’ Ψυλλιακός).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Π. Τσιγκούλης): Παππάς, Παυλάκης, Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Τζήμας (91’ Παρούσος Αντ.), Σένε Κ. (92’ Δαρσινός), Νταής, Ζιάγκος, Σένε Α. (70’ Καχόπουλος), Σελαμάι (92’ Ρουστέμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου