Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ισόπαλο το ντέρμπι του Αγίου Στεφάνου, 1-1 ο Παθιακάκης με τον Ολυμπιακό

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του Αγίου Στεφάνου με το τελικό 1-1 να δίνει από έναν βαθμό στον Παθιακάκη και στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο πρώτο και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο.
Ο Παθιακάκης είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και κατάφερε στο 24’ να πάρει το προβάδισμα. Ο Ρόμπολας με ωραία ενέργεια και λόμπα στην πλάτη της άμυνας των ερυθρολεύκων έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ανεζύρη, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Ιωσήπου και έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 41’ σε ωραία ενέργεια και σουτ του Κωστένογλου.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80’, όταν μετά από κόρνερ ο Παπαδογιωργάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 95’ αποβλήθηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Μαγγίνας και ο εκπρόσωπο του Παθιακάκη Γιώργος Παθιακάκης για έντονο μεταξύ τους διάλογο.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Γκούβας, Παπαδιώτης. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης, Λειβαρτζινός, Λαζαρίδης, Δρόσος (64’ Λύχνος), Κωστένογλου (57’ Δημάτσας), Κατσιγιάννης, Λιάκος (76’ Στάσης), Ρόμπολας, Σιάτη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Γιαννόπουλος, Μιχαηλίδης, Ντέντια (65’ Καραχάλιος), Χριστόπουλος, Χουστουλάκης, Παππάς (65’ Παπαδογιωργάκης), Φελέκης, Πιτσούνης, Σαντριάς, Ναούμ (63’ Μαγγίνας – λ. τρ. 70’ Μανιδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου