Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Μπαμ με Κούνα ο Θησέας!-«Χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου!»

Μία ακόμη μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση ολοκλήρωσε σήμερα ο Θησέας Νέας Μάκρης που προχώρησε στην απόκτηση του Άγγελου Κούνα! Πρόκειται για έναν παίκτη που υπήρξε πιστός «στρατιώτης» του Παλληνιακού σε όλη τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ έχει αγωνιστεί και για ένα εξάμηνο στη Θύελλα Ραφήνας, με την οποία πήρε τις πρώτες του παραστάσεις στη Γ’ Εθνική!
Ο 25χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος αποχώρησε από τον Παλληνιακό μετά από δική του απόφαση, έχοντας πολλά χρόνια παρουσίας του στους κιτρινόμαυρους, δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, ευχήθηκε καλή συνέχεια και πορεία στην πρώην ομάδα του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
«Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον Θησέα να πετύχει τους στόχους του και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με έφεραν εδώ», τόνισε ο Άγγελος Κούνας στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Παλληνιακό όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν σημαντικά σαν αθλητή και σαν άνθρωπο. Εύχομαι στον Παλληνιακό καλή συνέχεια στην πορεία του στην Γ Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου