Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδωσαν το 100%»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Γιώργος Παπαϊωάννου, μιλώντας στο Epsanastisentra, για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Κορωπίου. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί, κάνοντας έκκληση στον κόσμο της ομάδας του να βρεθεί στο γήπεδο και να δώσει ώθηση για να φτάσουν οι Λαυριώτες σε ακόμη μια νίκη!
«Πετύχαμε δίκαια μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ήταν ένας πραγματικά όμορφος αγώνας από πλευράς θεάματος και είμαι σίγουρος ότι οποίος ήρθε στο γήπεδο θα έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων», τόνισε ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Όσον αφορά τον αγώνα  μείναμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας, είχαμε υπομονή, αποφύγαμε τα πολλά λάθη και στο τέλος πήραμε τους βαθμούς της νίκης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην βασική 11αδα ξεκίνησαν 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών! Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά έπαιξαν στο 100%».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΟ Γλυκών Νερών ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Τώρα το μυαλό μας είναι ήδη στον επόμενο αγώνα που είναι με τα γλυκά νερά μια ομάδα ανανεωμένη που ξέρει τι ζητάει μέσα το γήπεδο και είναι ένας αντίπαλος που πάντα παίζει για την νίκη
Εμείς όπως πάντα προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει ώθηση, να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε ακόμη μία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου