Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πρώτο τρίποντο για Παλλαυρεωτικό, 2-1 την Άνοιξη

Το πρώτο του φετινό τρίποντο πανηγύρισε ο Παλλαυρεωτικός που επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της Άνοιξης. Οι Λαυριώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Γιαχάεβ ήταν αυτός που οδήγησε τον Παλλαυρεωτικό στη νίκη αφού αρχικά άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, ενώ στο 24’ ο Δαρζέντας έφερε το ματς στα ίσια για την Άνοιξη με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι Λαυριώτες είχαν δύο δοκάρια στο 47’ με τον Παπαδόπουλο και στο 52’ με τον Βελετάκο και χαμένες ευκαιρίες. Τελικά βρήκαν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ και πάλι με τον Γιαχάεβ στο 75’. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Σόφιας, Χόικας.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Χαλβαντζής, Νικολαϊδης (46’  Φετολλάρι), Σκουρλής, Τσετβερίκοβ, Βελετάκος, Κλής, Σάμιος, Ρενάν (74’ Μωραΐτης), Παπαδόπουλος (92’ Δαμασκός), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ (81’ Σεκούμπα).
ΑΝΟΙΞΗ (Α. Χόρτσας-Γ. Τσιριμώκος): Σαχάι, Νικόλα (86’ Κουκλάς), Κατσέρης (68’ Παλασκώνης), Τζανετής, Τρακάκης, Λεβέντης, Γκαγκώσης (46’ Χόρτσας), Ξενάκης (69’ Γκόλιας), Παληαρούτας, Δαρζέντας, Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου