Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη νίκη για Κορωπί, 2-0 τον Αχιλλέα εντός

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε το Κορωπί που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών μπροστά σε 200 οπαδούς του. Ο ΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες στο ματς και άξιζε πολλά γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες αφού είχαν δύο αποβολές.
Το σκορ για το Κορωπί άνοιξε ο Βίλα μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ στο 39’ ο Μπιζάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος να χάνουν σωρεία ευκαιριών ξανά. Μάλιστα, στο 57’ είχαν και χαμένο πέναλτι του Λούρμπα, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Τελικώς το Κορωπί καθάρισε το ματς στο 84’ με τον Λούρμπα, ενώ στο 92’ ο Τουλούπης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για επεισόδιο που είχε με τον Αθανασίου, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να ολοκληρώσει το ματς με 9 παίκτες.
Εξίσου σημαντικό με τη νίκη για τους γηπεδούχους το ντεμπούτο του Μπουσινάκη που έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Διαιτήτευσαν οι Κουτρομάνος, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

ΚΟΡΩΠΙ (Κ. Αρζένης): Μπακόλας, Κοτόβ, Κλήμης (85’ Σκουρλής), Μπαρδούσης, Πάντου, Καρκασίνας (65’ Τσουρής), Μπουσινάκης (77’ Αθανασίου), Χαντάντ (88’ Πέτρου), Λούρμπας, Βίλα, Ζαραδούκας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ.: Λιώνης, Τουλούπης, Λάνη (85’ Λυμπερόπουλος), Καλλιώρας, Καρακάσης, Μαραντίδης (46’ Ζερβόπουλος – 74’ λ. τρ. Βλαχόπουλος), Φούντας, Μπιζάς, Δούρος (64’ Πεΐδης), Τσοχαντάρης, Φέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου