Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Καταγγελία Παλλαυρεωτικού για επίθεση σε παίκτες του!

Την επίθεση σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών του κατήγγειλαν επίσημα από τον Παλλαυρεωτικό. Συγκεκριμένα οι Λαυριώτες υποστηρίζουν ότι δύο παίκτες τους έφυγαν με αυτοκίνητο από το γήπεδο του Αγίου Στεφάνου και δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των ερυθρολεύκων
Στην ανακοίνωση του Παλλαυρεωτικού αναφέρεται: «Καταγγελία ΑΠΣ Παλλαυρεωτικός
Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός τρομακτικού περιστατικού που οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.
Η ομάδα μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε από την ομάδα του Αγίου Στέφανου. Στην κερκίδα ήταν περίπου 30 φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα μας και περίπου 80 του Αγίου Στέφανου από τους οποίους 25 άτομα προκαλούσαν του πάντες. Αποκορύφωμα όλων μετά το τέλος του αγώνα, δυο ποδοσφαιριστές μας δεν έφυγαν με το πούλμαν αλλά λόγω εργασίας είχαν έρθει με το δικό τους αυτοκίνητο. Τα εν λόγω άτομα τους έστησαν ενέδρα τριάντα μέτρα από το γήπεδο, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και προπηλάκισαν τους δυο ποδοσφαιριστές μας. Για κακή τους τύχη κρατήθηκαν οι πινακίδες από τα μηχανάκια, και η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο.
Καταδικάζουμε την οποιοδήποτε μορφή βίας και καλούμε τον Ολυμπιακό Αγίου Στέφανου να πάρει θέση, καθώς και την ΕΠΣΑΝΑ αφού αύριο θα κατατεθεί η έκθεση της αστυνομίας και επίσημη καταγγελία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου