Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ολική επαναφορά για τον Ολυμπιακό, 3-2 τον Παλλαυρεωτικό στον Άγιο Στέφανο

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ήταν ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Παλλυρεωτικό και έφτασε στη νίκη με 3-2, με ανατροπή! Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή εικόνα μέχρι το σημείο που αποχώρησε ο πρωτοεμφανιζόμενος Σεκούμπα, ως τραυματίας, αλλά πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη, με τον Παναγιωτόπουλο να οδηγεί τους ερυθρόλευκους στο τρίποντο.
Ο Σεκούμπα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Παλλαυρεωτικό στο 24’ με πλασέ, ενώ στο 31’ ο Παναγιωτόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για τον Ολυμπιακό, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι πριν το 0-1 είχαν μια καλή στιγμή με τον Παναγιωτόπουλο που σούταρε άουτ, ενώ φώναξαν και για πέναλτι. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι Λαυριώτες πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Στο 47’ ο Σεκούμπα με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Ιωσήπου και πλάσαρε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και στην επαναφορά προ κενής εστίας ο Κλης έκανε το 1-2!
Η συνέχεια άνηκε στους ερυθρόλευκους, ειδικά μετά την έξοδο του Σεκούμπα λόγω τραυματισμού. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ του Πιτσούνη στο 75’ και στο 85’ κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου. Στο φινάλε ο Παλλαυρεωτικός είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση με τον Νικολαΐδη, αλλά ο Ιωσήπου απέκρουσε και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του, αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Σπυρόπουλος, Τζαφόλιας Β.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Νικούλης, Γιαννόπουλος, Ντέντια (58’ λ. τρ. Παπαδογιωργάκης), Νομικός, Σιλιγαρδάκης (72’ Καραχάλιος), Παναγιωτόπουλος, Σούφλας, Ναούμ (61’ Φελέκης), Πιτσούνης, Χριστοδούλου (55’ Κουμουλίδης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Χαλβαντζής, Χουσεΐν (80’ λ. τρ. Νικολαΐδης), Σκουρλής (60’ Μωραΐτης), Τσετβερίκοβ, Βελετάκος, Κλης, Σεκούμπα (55’ Σάμιος), Μπεζέρα (60’ Φετολάρι), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου