Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Μπαμ με Σταυρόπουλο στον Παλλαυρεωτικό, πήρε και Σκουλή!-Ανανέωσαν Μωραΐτης, Παπαγεωργίου

Ο Κώστας Σταυρόπουλος
Με μεθοδικές κινήσεις και ένα… μπαμ συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού του Παλλαυρεωτικού. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ομάδας, κάτοικος Λαυρίου έγινε ο Κώστας Σταυρόπουλος, ένας παίκτης με εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική που ενισχύει σημαντικά τους κιτρινοπράσινους στα μετόπισθεν, καθώς αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ. Επίσης, ο Παλλαυρεωτικός προχώρησε στην απόκτηση και του Γιώργου Σκουρλή, ενώ ανανέωσαν οι Δημήτρης Παπαγεωργίου και Λεωνίδας Μωραΐτης.
Η κίνηση του Σταυρόπουλου αν μη τι άλλο είναι πολύ δυνατή, αφού πρόκειται για παίκτη με σπουδαίες εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες. Ο Σταυρόπουλος είναι 27 ετών, παίζει ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Χαλανδρίου, μεταπήδησε σε αυτές τις ΑΕΚ, ενώ σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία Δ’ Εθνική, Πανναξιακό Δ’ εθνική (κυπελλούχοι Κυκλάδων κ άνοδο στη Γ’ εθνική), Σπάρτη (Α τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο Λακωνίας), Τριγλία Ραφήνας (Γ’ εθνική), Βύζα Μεγάρων (Γ’ εθνική) και Μανδραϊκό (Α’ τοπικό πρωτάθλημα και τελικός Κυπέλλου).
Ο Γιώργος Σκουρλής
Επίσης παίκτης του Παλλαυρεωτικού είναι πλέον και ο Γιώργος Σκουρλής. Ο 21χρονος άσος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ χαφ και πέρυσι άνηκε στον Άρη Βούλας, ενώ έχει παίξει επίσης σε Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή.
Ο Λεωνίδας Μωραΐτης
Παράλληλα, οι Λαυριώτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους, που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια τόσο για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, όσο και για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Πρόκειται για τον 18χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Λεωνίδα Μωραΐτη και τον 38χρονο Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ο δεύτερος μετράει τρεις γεμάτες σεζόν στον Παλλαυρεωτικό, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για έναν παίκτη-σύμβολο στο «λιμάνι» αφού διακρίνεται τόσο για το ήθος του όσο και την αγωνιστική συνέπειά του, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μονάδες στους κιτρινοπράσινους.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες κινήσεις στους πρασινοκίτρινους, αφού είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμη, ενώ επίκεινται κι άλλες ανανεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου