Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Τσομπανάκης νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Κεραυνού!

Από τα αριστερά: Παναγιώτης Λιάκος, Γιάννης Νάσης,
Κώστας Στεργίου, Γιώργος Τσομπανάκης
Ο Γιώργος Τσομπανάκης είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Κεραυνού Κερατέας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα με κάθε επισημότητα. Ο πρώην προπονητής του Παμπαιανικού έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Λιάκο, υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Κεραυνού, και η συνεργασία των δύο πλευρών για τη νέα σεζόν επισημοποιήθηκε.
Ο Τσομπανάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο πάγκο του Παμπαιανικού, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και αισίως μετράει 22 χρόνια στην προπονητική. Ήταν για δύο χρόνια στις ακαδημίες του ΓΣ Καισαριανής (1996-97), δύο χρόνια σε αυτές του Σαρωνικού Αναβύσσου (2000-02), ενώ ακολούθησε ο πάγκος της ανδρικής ομάδας του Σαρωνικού το 2003 με την κατάκτηση της 2ης θέσης στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Τη σεζόν 2004-05 ήταν στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Λαυρίου που κατέκτησε την άνοδο στη Δ’ Εθνική και την επόμενη χρονιά ήταν στο τιμ της Μαρκό, στη Δ’ Εθνική, χρονιά που οι πράσινοι συμμετείχαν στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Τη σεζόν 2006-07 ήταν προπονητής στα Καλύβια, χρονιά κατά την οποία οι πράσινοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, ενώ η χρονιά 2007-08 τον βρήκε στον πάγκο του Άρη Βούλας στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ακολούθησε το Πόρτο Ράφτη (2008-09 – κατάκτηση πρωταθλήματος Β’ ΕΠΣΑΝΑ), η Καλλιθέα (2009-10 – βοηθός του Σταθόπουλου – κατάκτηση ανόδου στη Β’ Εθνική). Τη σεζόν 2011-12 ήταν με τον Σταθόπουλο στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στη Β’ Εθνική), τη χρονιά 2012-13 ήταν προπονητής στον Σαρωνικό Αναβύσσου, τις σεζόν 2014-16 ήταν στον πάγκο του ΠΑΟ Καλυβίων, τις σεζόν 2016-18 στον πάγκο του Σαρωνικού και πριν τον Παμπαιανικό έκανε ένα μικρό πέρασμα από το Κορωπί στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ πέρυσι.

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ: «ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ»
Στις πρώτες δηλώσεις του με αφορμή την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή του Κεραυνού, ο Γιώργος Τσομπανάκης σημείωσε στο Epsanastisentra: «Ήρθα σε μια ομάδα ιστορική. Οι άνθρωποι της διοίκησης με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και συμφώνησα αμέσως στο πρότζεκτ που έχουν στο μυαλό τους. Είναι ένας ρόλος που έχω αναλάβει ξανά στο παρελθόν και στην παρούσα φάση της καριέρας μου ήθελα πάλι να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο από τη θέση αυτή. Θεωρώ ότι πλέον έχοντας περισσότερες εμπειρίες και μεγαλύτερη γνώση θα μπορέσω να βοηθήσω στο μέγιστο να επιτευχθεί ο στόχος του Κεραυνού, που δεν είναι άλλος από το να μπορέσουμε στο μέλλον να «βγάλουμε» από την ακαδημία καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και ανθρώπους κυρίως, που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και είμαι σίγουρος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».
Το τεχνικό τιμ των ακαδημιών, πέραν του Γιώργου Τσομπανάκη, αποτελούν και οι Γιάννης Νάσης (8η χρονιά φέτος), Κώστας Στεργίου (3η χρονιά φέτος), Σταύρος Ούσιος (προπονητής τερματοφυλάκων-2η χρονιά).

ΣΤΕΡΓΙΟΥ: «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ»
Από την πλευρά του ο Κώστας Στεργίου, ο οποίος φέτος θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Κεραυνού για 3η χρονιά, δήλωσε στο Epsanastisentra: «Σκοπός και στόχος των ακαδημιών του Κεραυνού τα τελευταία χρόνια είναι να πλαισιώσουμε τα παιδιά των τμημάτων υποδομής στην ανδρική ομάδα. Με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή, τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα παιδιά γεννημένα το 1999 και το 2000. Αυτό θα επιδιώξουμε να το συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, με πιο μικρά παιδιά πάλι, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια ο «κορμός» του Κεραυνού να αποτελείται από παιδιά μέσα από τα «σπλάχνα» του».

ΝΑΣΗΣ: «ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ»
Από την πλευρά του ο επί σειρά οκτώ ετών προπονητής στα τμήματα υποδομής του Κεραυνού, Γιάννης Νάσης, σχολίασε στο Epsanastisentra: «Είναι η 8η χρονιά μου φέτος στον Κεραυνό Κερατέας. Ελπίζω, όπως και τις άλλες χρονιές, να έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα προσπαθήσω να αναπτύξω την ποδοσφαιρική ικανότητα των παιδιών μέσα από τις προπονήσεις μας, αλλά κυρίως να αναπτύξουν ποδοσφαιρική νοοτροπία και φίλαθλο πνεύμα, κάτι που τόσο λείπει από το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Ο δικός μου στόχος είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο και να αναπτυχθούν έτσι, που να τους βλέπουν μεγάλους να παίζουν στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού».

ΛΙΑΚΟΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ»
Με αφορμή την παρουσίαση του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Κεραυνού, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Κερατέας Παναγιώτης Λιάκος, δήλωσε στο Epsanastisentra: «Φέτος θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι ακόμη καλύτερο στις ακαδημίες του Κεραυνού, σε σχέση με αυτό που κάναμε τα τελευταία χρόνια. Έχουμε βάλει τις βάσεις και πλέον θέλουμε να αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομής ακόμη περισσότερο, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι το πλάνο είναι να τροφοδοτούμε με παίκτες την ανδρική ομάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και να μείνουν σε αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου