Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Προ των πυλών του Άρη Βούλας ο Ρομάνο!

Μια μεταγραφική βόμβα για την κατηγορία έχει στα σκαριά και ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Άρης Βούλας που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Epsanastisentra, τα έχει βρει σε όλα με τον Ντιέγκο Ρομάνο και θα τον παρουσιάσει αύριο στην τελετή λήξης των ακαδημιών του! Οι κίτρινοι και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα και αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι αύριο, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του παίκτη!
Ο Ρομάνο είναι 39 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τον Εθνικό στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει παίξει και σε επίπεδο Super League με τις φανέλες του Εργοτέλη και του Ηρακλή, μετρώντας 132 συμμετοχές και 15 γκολ. Αν τελειώσει η μεταγραφή αυτή ο Ρομάνο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος, αν και είχε προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Κατά τα άλλα, οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη, την τελετή λήξης των ακαδημιών τους, ενώ συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό τους. Μετά την αρχή με του Βατίστα και Λιόση, οι διοικούντες τον Άρη Βούλας συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τους Πέτρο Χρήστου, Χρήστο Κριλή, Γιώργο Γεωργάκα και Δημήτρη Γιαννόπουλο. «Σειρά για την παραμονή και στη φετινή χρονιά 2019/20 είχαν τα δυο "φτερά της επίθεσης" ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΙΛΗΣ (ο μόνιμος σκόρερ, ειδικά στο θεσμό του κυπέλλου) και ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ. Τους ευχόμαστε, όπως και σ όλους τους παίκτες, καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και ραντεβού τον Αύγουστο για την προετοιμασία, να γυρίσουν υγιείς και με μεγαλύτερη όρεξη για τον φετινό μας στόχο», αναφέρεται στην ανακοίνωση για Χρήστου και Κριλή, ενώ για τους Γεωργάκα και Γιαννόπουλο οι κιτρινόμαυροι σημειώνουν: «Άλλοι δύο παίκτες παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας μας πρόκειται για τα δύο λιοντάρια της άμυνας. Τον Μακεδόνα αμυντικό ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΚΑ που μεταξύ των άλλων άνοιξε και τον χορό των γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, που με την περίτεχνη ενέργειά του και ασίστ ισοφαρίσαμε στον τελικό κυπέλου, για να πάμε στα πέναλτι. Τους ευχόμαστε υγεία και συνεχίζουμε μαζί την ανοδική πορεία τόσο στην καριέρα τους, όσο και για την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου