Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Αντάρτης: «Η προσέγγιση του Πάπιου με έκανε να πω το ναι»

Ο Αντρέας Αντάρτης είναι και επίσημα ο νέος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Βάρης, μετά από πρόταση που του έγινε από τον Δημήτρη Πάπιο. Ο πρόεδρος του Αστέρα γνωρίζει πολλά χρόνια τον Αντρέα Αντάρτη, για τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, αφού θεωρεί ο νέος υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας είναι ο κατάλληλος για να… εκτινάξει στα ύψη τη δουλειά που γίνεται σε αυτό το κομμάτι. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, έχουν την ίδια φιλοσοφία και ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτός ο «γάμος» για τους καλά γνωρίζοντες. Ο 37χρονος επιχειρηματίας που είναι ο νεοεισελθών στο ΔΣ του Αστέρα, μίλησε στο Epsanastisentra για τα καθήκοντα που ανέλαβε στη νέα του ομάδα και στάθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισε ο ισχυρός άντρας του Αστέρα, κάτι που ήταν και το κλειδί για να δεχθεί να αναλάβει αυτή τη θέση.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Δημήτρη Πάπιο για την πρόταση και την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω μια τόσο σημαντική θέση στο Δ.Σ. του Αστέρα», τόνισε στο Epsanastisentra ο Αντρέας Αντάρτης και σημείωσε: «Ο τρόπος προσέγγισης του προέδρου και η εκτίμηση που έδειξε προς το πρόσωπό μου ήταν το κλειδί για την άμεση θετική μου απάντηση. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το μέλλον του Αστέρα».
Όσον αφορά τον στόχο που έχει θέσει στο νέο του έργο ο Αντάρτης ανέφερε: «Πέραν της παραγωγής νέων παικτών, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους, που θα βλέπουν τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.
Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στα νέα παιδιά τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως το ταλέντο τους.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια βάση παιδιών που θα επανδρώσει και τον Αστέρα και γιατί όχι κάποια από αυτά να τα δούμε σε επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήρθε η ώρα όσα σκεφτόμασταν να τα κάνουμε πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου