Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πρόστιμο στον Αξιώτη, τον οποίο αναφέρουν «πρόεδρο» από την Π.Ε. της ΕΠΣΑΝΑ

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Το σκηνικό που είχε συμβεί πέρυσι με τον Θανάση Νικολακάκη επαναλαμβάνεται και φέτος με τον Νίκο Αξιώτη, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Πάρθηκε μια απόφαση που προκαλεί… στομαχικούς πόνους από το γέλιο, καθώς ο Νίκος Αξιώτης έχει υπεύθυνη δήλωση με την οποία έχει παραιτηθεί από το αξίωμα του προέδρου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, ωστόσο από την Π.Ε. τον τιμώρησαν με πρόστιμο 500 ευρώ χαρακτηρίζοντας τον ως πρόεδρο των ερυθρολεύκων.
Αναλυτικά στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ αναφέρεται: «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
ΑΞΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟY: ΚΗΡΥΣΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΕΠΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20 Α ΠΑΡ. 1,2,3Α ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500€.
Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΜΣΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ. ΑΡΘΡΟ 20 Α ΠΑΡ. 4 .ΠΚ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. Δ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α-Β-Γ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ».
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται σχετική τοποθέτηση του Νίκου Αξιώτη για την απόφαση, η οποία όπως ανέφερε θα είναι και η τελευταία του ως φιλάθλου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, με την οποία ουσιαστικά και θα κλείσει τελειωτικά την ιστορία αυτή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου