Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πετούρης: «Το πιο κρίσιμο ματς με τον Άρη Βούλας»

Ως το πιο κρίσιμο ματς χαρακτήρισε αυτό που ακολουθεί με τον Άρη Βούλας ο Θανάσης Πετούρης. Ο τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας σημείωσε ότι παίκτες του έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Παθιακάκη, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Χρήστο Κοντογιάννη που αγωνίστηκε στο ματς αυτό ως στόπερ!
«Ήταν μια σημαντική νίκη που έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που παίζαμε από το 47’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Χρήστο Κοντογιάννη, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μπούμπα σαν στόπερ και ήταν εξαιρετικός. Άλλωστε, μιλάμε για μια μεγάλη προσωπικότητα και ένα παίκτη με τεράστια εμπειρία που μπορεί να αναλάβει τέτοιες αποστολές και παραμένει σταθερή αξία στα 42 του χρόνια!», τόνισε στο Epsanastisentra ο Θανάσης Πετούρης.
Για τη συνέχεια, ο τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας σημείωσε: «Είχα πει πριν αρκετό καιρό ότι θέλουμε έξι νίκες για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και πλέον έχουμε κάνει τις τέσσερις εξ αυτών. Θεωρώ ότι το ματς με τον Άρη Βούλας θα είναι το πιο σημαντικό που θα παίξουμε και αυτό είπα και στους παίκτες μου σήμερα. Ότι είναι το πιο κρίσιμο ματς και θεωρώ ότι αν έρθει η νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση θα έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου