Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Στο Αγρίνιο για το UEFA A ο Δημητρόπουλος

Στο Αγρίνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί τη σχολή για το UEFA A. Η διαδικασία πραγματοποιείται στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, το ΕΜΙΛΕΟΝ, με εισηγητές τους Μιχάλη  Μητροτάσιο και Κώστα Τσάνα, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθούν τη σχολή είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές Χάρης Παππάς, Αλέκος Τάτσης και ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης.
Μάλιστα, μεσοβδόμαδα οι υποψήφιοι για το UEFA A δέχθηκαν την επίσκεψη του προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.
Με αφορμή την παρακολούθηση της σχολής του UEFA A ο Γιώργος Δημητρόπουλος δήλωσε στο Epsanastisentra: «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω για ακόμη μια φορά σε σχολή προπονητών της ΕΠΟ, για το UEFA Α αυτή τη φορά, στις υπέροχες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός,  με αξιόλογους συναδέλφους προπονητές. Πεποίθηση μου είναι ότι μέσα από την διαδικασία της συνεχής εκπαίδευσης και διαρκούς επιμόρφωσης, μόνο να κερδίσουμε έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι καθήκον μας να είμαστε ενημερωμένοι ώστε να εκπαιδεύουμε καλύτερα τους αθλητές και να μπορούμε με αυτό το τρόπο να κατανοήσουμε καλύτερα τις νέες τάσεις γύρω από το σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου