Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Παιχνίδια-κίνητρο για όλους, όπως αυτό με τη Μαρκό»

Στο γεγονός του έξτρα κινήτρου που υπάρχει για όλους σε παιχνίδια όπως αυτό με τη Μαρκό, στάθηκε ο Γιώργος Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού τόνισε ότι αντίπαλος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά σημείωσε ότι όπως και η Μαρκό έτσι και η ομάδα του χρειάζεται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Κεραυνό Κερατέας.
«Αναφορικά με το παιχνίδι στην Κερατέα, σίγουρα έπαιξε ένα μεγάλο ρόλο ο κακός  αγωνιστικός χώρος που μας δυσκόλεψε πολύ και στο να δημιουργήσουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο κομμάτι της κόπωσης. Ο Κεραυνός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε καλύτερα στο γήπεδο και δίκαια προηγείτο. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις –ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο– και απόρροια της πίεσης ήρθε και το δεύτερο γκολ μας που ισοφαρίσαμε. Δυστυχώς στο 75’ σε μια στημένη φάση κόρνερ δεχτήκαμε το τρίτο γκολ που ήταν και καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Αναγκαστικά έπρεπε να ρισκάρουμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου για το παιχνίδι που προηγήθηκε.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Μαρκό, ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Συνεχίζουμε και το ερχόμενο παιχνίδι είναι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αυτά είναι παιχνίδια κίνητρο όλους τους ποδοσφαιριστές να δείξουν και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και εμείς αλλά και η Μαρκό χρειαζόμαστε τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Είμαι σίγουρος θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας που θα τον ευχαριστούν οι φίλαθλοι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου