Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αστέρας Βάρης: «Σήμερα το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω»

Ανακοίνωση λίγο μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν από τον Αστέρα Βάρης, στην οποία υποστηρίζουν ότι παράγοντες της ομάδας δέχθηκαν επιθέσεις από τον πρόεδρο της Μαρκό, Μάνθο Βόλη.
Στην ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρεται: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ παίζοντας κόντρα σε όλους και σε όλα, εάν και προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας.
Συνεχίζουμε με τις αξίες και το ήθος που μας διέπει, θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους, όχι για το εγώ μας, αλλά για όλες τις υγιείς ομάδες της Ένωσης!!
Ευχαριστούμε για την εντελώς απαράδεκτη φιλοξενία των γηπεδούχων που σε όλη την διάρκεια του αγώνα μαζί με τον (πρόεδρο) της Μάρκο υπάλληλο της εταιρείας Admiral έβριζε και βλαστημούσε οικογένειες και τα Θεία!!
Προσωπική επίθεση δέχτηκε ο αντιδήμαρχος και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Βασίλης Παπαμιχαήλ και ο κ. Πάρης Μαυροϊδάκης από τον (πρόεδρο) της Μαρκό, που τον συγκρατούσε κάποιος κ. Δήμος Παπασωτηρίου παλαιός προπονητής και παράγοντας της Μαρκό.
Οπτικό-ακουστικό υλικό θα είναι στην διάθεση μας σε λίγο για να δούμε όλοι, την ποιότητα και το ήθος των ανθρώπων αυτών!!
Για την διαιτησία δεν θα σχολιάσουμε τίποτα, οι αρμόδιοι θα πρέπει επιτέλους να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν την κατάντια και να ενημερωθεί η ΕΠΟ για τους φερόμενους αξιολογημένους.
Η αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα είχε στόχο και σκοπό το καταλάβαμε πολύ καλά τώρα, όμως ποτέ δεν είναι αργά!!
Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω, κρίμα για την Ένωση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου