Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Τεράστια νίκη για τον Παλλαυρεωτικό, 3-1 τον Αστέρα!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παλλαυρεωτικός, ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας του Αστέρα Βάρης και έκανε ουσιαστικά καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο πολύ δυνατός αέρας που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων
Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντούλια, μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ είχε και ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος με τον Ζουρούδη για να διπλασιάσει τα τέρματά του, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Παλλαυρεωτικός ήταν καλύτερος και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Αρχικά ο Παπαδόπουλος με εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια στο 57’, ενώ ο ίδιος πέντε λεπτά αργότερα είχε δοκάρι. Το 2-1 ήρθε από τον Σάμιο στο 81’, ενώ στο 85’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παπαγεωργίου. Ωστόσο, ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε κι άλλο γκολ στο 91’, με τον Τσιώλη να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Μετά το τέλος του αγώνα από τον Αστέρα εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι εις βάρος τους, ενώ στέκονται και στη φάση που τους δόθηκε πέναλτι αρχικά, αλλά στη συνέχεια ο Δραγάτης πήρε πίσω την απόφασή του μετά από παρέμβαση του επόπτη Μπουξμπάουμ.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Μπουξμπάουμ, Παπαδιώτης. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Τσετβερίκοβ, Πώχος, Μπεργιάννης, Πάνου (89’ Καυκιάς), Μωραΐτης (55’ Πιτσικάλης), Σάμιος, Παπαδόπουλος (82’ Τσιώλης), Παπαγεωργίου, Κλης.
Κ. Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου (70’ Μ. Τουρούκης), Λεοντίου, Τσακύρης, Σκουρλής (75’ Παπανικολάου), Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Ζουρούδης, Μασκλαβάνος, Ντούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου