Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΔΣ Μαρκό: «Αν δεν αποσυρθεί ή διαψευστεί η λέξη ανήθικοι τον λόγο έχουν τα δικαστήρια»

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της Μαρκό καλεί τον πρόεδρο του ΑΟ Γλυκών Νερών Γιώργο Δρούγκα να αποσύρει ή να διαψεύσει το χαρακτηρισμό ανήθικοι που τους πρόσαψε, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια.
Στην ανακοίνωση του ΔΣ της Μαρκό αναφέρονται τα εξής: «Το ΔΣ της ΜΑΡΚΟ δια μέσου του προέδρου της,κυρίου Βόλη Μάνθου δηλωνει τα κάτωθι:
Η λέξη "ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΟ ΔΣ ΜΑΡΚΟ" εάν δεν διαψευστεί ή αποσυρθεί εντός 24 ωρών το λόγο θα εχουν πλέον τα δικαστήρια.Είναι πολύ μικρός άνθρωπος ο εν λόγω κυριος να είναι πρόεδρος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ομάδα των Γλυκών Νερών.
Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε την είκονα με την φάση όπου ξεκινάει το πρώτο γκολ της ομάδας μας.
Υ.Γ. 2 Είναι απορίας άξιο πως ο "κύριος" Δρούγκας διαπίστωσε το offside άπο το άλλο μισό του γηπέδου όπου βρισκόταν,ένω ο παρατηρητής διαιτησίας που βρισκόταν στο γήπεδο βλέποντας το replay της φάσης διαπίστωσε πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ offside και υπάρχει καθαρή επαφή του τερματοφύλακα με τον παίκτη μας.
Υ.Γ. 3 Ξέχασε ο "κύριος" Δρούγκας να αναφέρει στην άνακοινωση του το δεύτερο offside που ανακάλυψε ο βοηθός όπου στην συνέχεια υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον αντίπαλο τερματοφύλακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου