Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παλληνιακός, 2-2 με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Παλληνιακός αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει για ακόμη μία φορά, αφού έφυγε με τον βαθμό από το Αίγιο με το τελικό 2-2, σε ένα ματς που άξιζε ακόμη και τη νίκη, ενώ του ακυρώθηκε γκολ του Κολοτούρου.
Το σκορ άνοιξε ο Φουρτάδο για τους γηπεδούχους στο 19’ με πέναλτι, αλλά οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 38’ με πλασέ του Σάμιου, μετά από σέντρα του Ματσαδέ. Όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, όμως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τζανουλίνος με σουτ νίκησε τον Αθανασόπουλο και έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Παλληνιακός που πίεσε σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου τον αντίπαλο, ισοφάρισε του ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ και είχε πολλές ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο από το Αίγιο. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Δημητρίου με σουτ στο 66’. Πολύ καλή παρουσία για τους κιτρινόμαυρους είχαν τα νέα τους μεταγτραφικά αποκτήματα, οι Ξαγοράρης και Μπαμίχας, ενώ πολυτιμότερος του γηπέδου ήταν ο Μπίτιλης.

Διαιτήτευσαν οι Μαρκαντωνάτος, Ασημακόπουλος, Λιάπης (Ηλείας). 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Καραπίτσος): Μούζος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Λούγκος, Μέρο, Κοτσόκολος, Σκούτας, Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντου, Τορεσάνι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημητρίου, Τρυφιάτης (60’ Μπαμίχας), Σάμιος, Ματσαδές (80’ Κυριόπουλος), Μπίτιλης (90’ Μερκούρης), Ξαγοράρης (88’ Κωστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου