Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Με σόου Ράμα ο Ολυμπιακός, 3-1 εντός τον Νικολακάκη

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο 2019 για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 εντός έδρας του Νικολακάκη και έπιασαν προσωρινά τον Αστέρα Βάρης στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ήταν ο Ράμα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.
Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει σωστά τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους γηπεδούχους. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε, αφού ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς, με τον Ράμα στο 50’. Ο Νικολακάκης έφερε το ματς στα ίσια στο 63’ με τον Δαμιανίδη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν στο τέλος να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να φτάσουν στη νίκη με τον Ράμα να καθαρίζει για τους ερυθρόλευκους. Αρχικά στο 85’ έκανε το 2-1 και στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κατσάνο και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Δ., Κουτζιακουτζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Ιωσήπου, Παπαδογιωργάκης, Τσέπας, Μπουσάι (92’ Καμαρινόπουλος), Κότσι (68’ Μασκάι), Σκαφίδας, Αρκουμάνης, Καλτσάς (71’ Γιουβανέλλης), Λύγκος, Ράμα, Αμπντουραχμάνι (86’ Φερεντίνος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Κατσάνος, Τσαλερίδης, Νίκας, Βαφειάδης, Μωϋσιάδης, Αναγνώστου, Μινοσιάν (53’ Δαμιανίδης), Παλμός (93’ Μιχαηλίδης), Σκούρας (71’ Κωτσόπουλος), Καβάσης (53’ Σπυρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου