Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Μαρκό, 2-0 τον ΑΟ Γλυκών Νερών

Αυτό που έπρεπε έκανε η Μαρκό απέναντι στον ΑΟ Γλυκών Νερών, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας και έκανε έτσι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο 2019, ευρισκόμενη πλέον –με ματς περισσότερο– στον έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ζαραδούκα. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Καλιαμπάκας όταν μετά από μπαλιά του Πλιάγκα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και τον ανέτρεψε ο Βιταλιώτης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με ωραία ατομική ενέργεια στο 85’ ο Μανωλιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Αλεξίου στο 70’, όταν μετά το σουτ του η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, Ο ΑΟ Γλυκών Νερών κέρδισε τα εύσημα μετά το τέλος του αγώνα, όμως η Μαρκό ήταν αυτή που πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίποντου.

*Από τον ΑΟ Γλυκών Νερών έκαναν έντονα παράπονα για τη φάση του πέναλτι και για τον βοηθό Χόικα. 

Διαιτήτευσαν οι Αντ. Βλάχος, Χόικας, Τσαλίκογλου.

ΜΑΡΚΟ (Π. Τσιγκούλης): Κύρκος, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος (72’ Σόφης), Χοντζάι, Τζιβίλογλου, Πλιάγκας (55’ Βαζέχα), Νταής, Καλιαμπάκας (67’ Δημητρακόπουλος), Σαντριάς (88’ Βλάχος), Ζαραδούκας.
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Ρούσσος): Βιταλιώτης, Γιαμάς, Μπέντας, Παυλάκης, Νταϊφώτης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (80’ Συμβουλίδης), Χίσο, Καπραλός.

Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου