Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τρία στα τρία η Μαρκό και στο -1 από την κορυφή

Σε απόσταση αναπνοής (με ματς περισσότερο) από τον Αστέρα Βάρης βρέθηκε η Μαρκό, που επικράτησε 2-1 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω δύο αποβολών στο φινάλε.
Το σκορ για τη Μαρκό άνοιξε ο Τζώρτζης στο 13’, μετά από γύρισμα του Καλιαμπάκα, ενώ στο 20’ ο Ζαραδούκας έστειλε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 26’ με τον Λαζάρου, μετά από λάθος του Κύρκου, με το 1-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο 66’ ο Καλιαμπάκας με προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαραδούκα, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς στο 90’ αποβλήθηκε ο Μπιζάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 92’ ο Λάνη με απευθείας κόκκινη.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος, Κυριακόπουλος.

ΜΑΡΚΟ (Π. Τσιγκούλης): Κύρκος (46’ Κακάγιας), Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος, Χοντζάι, Τζιβίλογλου (64’ Βαζέχα), Νταής (46’ Πλιάγκας), Δημητρακόπουλος, Καλιαμπάκας, Τζώρτζης (64’ Σαντριάς), Ζαραδούκας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Δ. Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Λαζάρου (70’ Μπίζας), Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης, Σταματόπουλος (78’ Θεοδώρου), Φέκα (83’ Φούντας), Πιτσούνης, Λάνη.
Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου