Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ηλιόπουλος: «Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Στη σημασία της νίκης κόντρα στον Πανηλειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στάθηκε με δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο Σταύρος Ηλιόπουλος. Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας τόνισε ότι η ομάδα του προχωράει και ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του για θετικό αποτέλεσμα στο ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα, στην Αμαλιάδα.

«Στην πρεμιέρα κάναμε μια πολύ δύσκολη αλλά και σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Μετά το ματς του Κυπέλλου με τον Ωρωπό βάλαμε τα κεφάλια κάτω και καταλάβαμε ότι πρέπει να φτύσουμε… αίμα για να έχουμε την ομάδα που είχαμε και πέρυσι», τόνισε ο Σταύρος Ηλιόπουλος στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Δουλέψαμε σκληρά και φάνηκε νωρίς σχετικά, από την επόμενη εβδομάδα και το φιλικό με το Αιγάλεω, ότι είχαμε αρχίσει να συνερχόμαστε. Στη συνέχεια ήρθε και η σημαντική νίκη στην πρεμιέρα για να επιβεβαιώσει ότι βελτιωνόμαστε. Και πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».
Για τη συνέχεια, ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας σημείωσε: «Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στην Αμαλιάδα που ελπίζουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε».
*Πέραν του τραυματία Ντόσκα για τη Θύελλα δεν υπάρχει άλλη απουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου