Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Παπαδάκης: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Αστέρα Βάρης έμεινε ο Αλβέρτος Παπαδάκης και τόνισε στο Epsanastisentra ότι πρωταρχικός στόχος είναι να συνεχιστεί αυτό και κόντρα στον Παλλαυρεωτικό, αλλά και να συνδυαστεί με νίκη, εκμεταλλευόμενη η ομάδα του την έδρα της.
«Σχετικά με το περασμένο ματς έμεινα ευχαριστημένος γενικά από την ομάδα, αλλά και την εικόνα των νεαρών παιδιών που πήραν χρόνο συμμετοχής. Νομίζω ότι ήμασταν αντάξιοι των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και εκτός έδρας», τόνισε ο Αλβέρτος Παπαδάκης στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα αυτή τη φορά νομίζω ότι, εν αντιθέσει με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που είχαμε εξίσου καλή απόδοση, ήρθε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παλλαυρεωτικό, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σχολίασε: «Είναι εξίσου σημαντικό να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, πάντοτε με σεβασμό προς το αντίπαλο σωματείο. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε φτάνοντας στη νίκη».
*Για το ματς αυτό ο Αλβέρτος Παπαδάκης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου