Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Άρχισε η σεζόν στο Κορωπί

Την πρώτη συγκέντρωση έκανε χθες ο ΑΟ Κορωπίου, με το μυαλό όλων να είναι στο πως η ομάδα θα παρουσιαστεί αντάξια της τεράστιας ιστορίας της και μότο το "ξεκινάμε δυνατοί-συνεχίζουμε δυνατότεροι". Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τη διοίκηση της ομάδας να καλωσορίζει τους παίκτες και να δίνει τις ευχές για μια καλή σεζόν μακρά από τραυματισμούς.
Από το Κορωπί ανέφεραν: «Έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος μας πραγματοποιήθηκε εχθές 6/8/2018 χωρίς πολλά λόγια με το μυαλό όλων να είναι στο πως η ομάδα θα παρουσιαστεί αντάξια της τεράστιας ιστορίας της.
Απο την αρχή της ημέρας το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αυτό φυσικά φάνηκε και απο την διάθεση των παικτών να δουλέψουν.
Ο προπονητής κ.Τσομπανάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος καθώς τόσο οι παίκτες της ανδρικής ομάδας όσο και οι παίκτες της ομάδος νέων που τους πλαισίωναν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό θέλωντας να αποδείξουν το ποίοι είναι και σεβώμενοι φυσικά την φανέλα του συλλόγου.
Πριν την έναρξη της προετοιμασίας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδος κ.Κορωνιάς και αφού πρώτα χαιρέτισε τους παίκτες και ευχήθηκε μια χρονια δίχως τραυματισμούς και με επιτυχίες έθεσε ενώπιον αυτών τους στόχους που έχει η ομάδα την φετινή χρονιά.
Έπειτα επίσης τον λόγο πήραν τόσο ο κ.Τσομπανάκης όσο και άλλα μέλη του Δ.Σ δείχνοντας το ΄΄οικογενειακό΄΄ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας.
Απο εκεί και πέρα τον λόγο είχε το χορτάρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο που ήλθε να δεί την νεα προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος όσο και τον φωτογράφο κ. Thanos T Zachs για την κάλυψη της προετοιμασίας.

Ξεκινάμε δυνατοί....Συνεχίζουμε δυνατότεροι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου