Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Με αισιοδοξία η «πρώτη» της Σταμάτας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η προετοιμασία της Σταμάτας για τη νέα σεζόν. Οι πράσινοι του Θανάση Σαβούρδου έκαναν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας, με τη διοίκηση στο καλωσόρισμα να ξεκαθαρίζει ότι στόχος για τη νέα σεζόν είναι να πλασαριστεί η ομάδα στις πρώτες θέσεις.
Στην ανακοίνωση της Σταμάτας αναφέρεται: «Ανεμος αισιοδοξιας στην πρώτη επίσημη προπόνηση του Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ!Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ εν όψει του Πρωταθλήματος 2018-19 στην Β Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.
Παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, πραγματοποίησαν με όρεξη και χαμόγελο την «πρώτη» τους προπόνηση, υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του νέου προπονητή τους Αθανασίου Σαβουρδου.
Κοντά στους ποδοσφαιριστές σύσσωμη η διοίκηση, όπου έδωσε το σύνθημα της αισιοδοξίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκαθαρίζοντας οτι στόχος της ομάδας ειναι η πλαισίωση της στις πρώτες θέσεις!».

Βίντεο από την πρώτη συγκέντρωση της Σταμάτας: https://web.facebook.com/aostamatas.stamata/videos/pcb.249149029254447/249148289254521/?type=3&theater




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου