Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δυνατή κίνηση με Λάβδα ο Γέρακας!-«Το πλάνο και η διάθεση με έκαναν να πω το ναι»

Μία πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης πραγματοποίησε ο Γέρακας, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Λάβδα! Ο 28χρονος αμυντικός προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παμπαιανικού, του οποίου ήταν αρχηγός και πανηγύρισε την κατάκτηση της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Ευγένιο Τσέρτο, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι των «ασπρόμαυρων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάβδας είχε βρεθεί ξανά πριν δύο χρόνια στο «στόχαστρο» του Γέρακα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Γλυκά Νερά (αρχηγός), Μελίσσια, Αστέρα Δερβενίου, Αττικό και Χαλάνδρι. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ φέτος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στα στόπερ και τα πήγε εξαιρετικά κάτι στο οποίο τον βοήθησε η ταχύτητά του.
Ο Νίκος Λάβδας μίλησε στο Epsanastisentra για τη μεταγραφή του στον Γέρακα και τόνισε ότι η διάθεση που υπάρχει από όλους στην ομάδα και το πλάνο που έχει τεθεί τον ώθησαν να πει αμέσως το ναι στη νέα του ομάδα. Αναλυτικά ο 28χρονος άσος τόνισε: «Πριν δύο χρόνια είχα πάλι επαφή με τη διοίκηση του Γέρακα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε! Φέτος μετά από διακριτική προσέγγιση τόσο από τον πρόεδρο και τον κ. Σπύρο Σδράλαγκα, που τον γνωρίζω χρόνια, όσο φυσικά και από τον προπονητή μου κ. Ευγένιο Τσέρτο, με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία εδώ και χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή, μου εξήγησαν το πλάνο και πιο πολύ τη διάθεση που τους διακατέχει για τη νέα σεζόν και έτσι με κέρδισαν ώστε να πω το ναι! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου