Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μπαλάσκας ο 2ος στον Παλληνιακό

Τη δεύτερη μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο Παλληνιακός, που προχώρησε στην απόκτηση του Αντρέα-Μάριου Μπαλάσκα. Ο 21χρονος άσος παίζει και στις δύο πτέρυγες ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός φουλ μπακ.
Ο Μπαλάσκας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία, σε ομάδες της 3ης κατηγορίας. Συγκεκριμένα έπαιξε στις Δυναμό Βερολίνου, Γκούτερσλο και Λοκ Στένταλ. Στα θετικά του στοιχεία είναι η ταχύτητά του και η καλή του τεχνική κατάρτιση, με τις πληροφορίες να λένε ότι είναι και σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται:
«Ο Ανδρέας-Μάριος Μπαλάσκας είναι η 2η μας μεταγραφή!
Ο Παλληνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη 2η του μεταγραφή. Πρόκειται για τον Ανδρέα-Μάριο Μπαλάσκα, ο οποίος αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στη Γερμανία, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.
Ο 21χρονος άσος αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και ως δεξιός φουλ μπακ. Αναλυτικά τις τελευταίες τρεις χρονιές αγωνίστηκε με τις BFC DYNAMO BERLIN 2015-17 / 19 συμμετοχές-1γκολ), FC GUTERSLOH  (2017-18 α’ μισό / 6 συμμετοχές-1 γκολ) και FC LOK STENDAL (2017-18 β’ μισό / 7 συμμετοχές-1 γκολ-1 ασίστ).
Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα-Μάριο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου