Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Μία μεταγραφή και μία επιστροφή στην Ατλαντίδα-Ανακοίνωσε Καγιά και Θεοδώρου!

Ο Καγιάς
Τις πρώτες τις κινήσεις ανακοίνωσε η Ατλαντίδα, που έχει προχωρήσει στο να κρατήσει τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου. Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Ανθούσας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μάκης Καγιάς, που έπαιζε πέρυσι στον Γέρακα, ενώ επέστρεψε και ο ταλαντούχος Αντώνης Θεοδώρου, που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Γέρακα.
Ο Καγιάς είχε πολυετή προσφορά στην Ατλαντίδα, ειδικά τη σεζόν 2015-16 όταν και πέτυχε 10 γκολ και βοήθησε πολύ στο να κατακτήσει η ομάδα της Ανθούσας την άνοδο. Όσον αφορά τον Θεοδώρου, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ.
Ο Θεοδώρου
Για τη νέα σεζόν η προτεραιότητα του προπονητή Γιώργου Τσούνη είναι να  δημιουργήσει μια ομάδα που να ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο, να πιέζει ψηλά και να έχει μια αξιόλογη πορεία. Προς αυτή την κατεύθυνση η Ατλαντίδα θα δώσει και φέτος τόπο στα νιάτα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και θα στηριχθεί στην υψηλού επιπέδου Ακαδημία της αλλά και σε κάποια μεγαλύτερα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου