Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Κεραυνός… amber alert!

Ο Ιούλιος μπήκε και όλα στον Κεραυνό θυμίζουν τη σεζόν προ διετίας, όταν ανέλαβε τη διοίκηση ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς. Τότε η ομάδα μαζεύτηκε… κακήν κακώς στο τέλος Αυγούστου με τον προγραμματισμό να υλοποιείται σε χρόνο dt και την ομάδα να ξεκινάει τη σεζόν με μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας!
Προς το παρόν φέτος υπάρχει χρόνος, αλλά μέχρι τώρα δεν φαίνεται η διάθεση! Η αποχώρηση του Τάκη Μακροδημήτρη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έφερε και τη διάλυση στον Κεραυνό. Από την ομάδα της Κερατέας έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι παίκτες, δεν υπάρχει καμία πρωτοβουλία από κανέναν και όλοι αναμένουν με αγωνία το μέλλον του συλλόγου.
Το προηγούμενο διάστημα γράφτηκε σε διάφορα μέσα ότι θα αναλάβει ο Θανάσης Πετούρης την τεχνική ηγεσία, ωστόσο επειδή το Epsanastisentra θέλει να μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες δεν πήρε θέση. Πράγματι έγινε μια επαφή με τον Πετούρη, ωστόσο το θέμα δεν είναι ο προπονητής, αλλά το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
Η διάθεση του δήμου είναι να βοηθήσει, αλλά εμπράκτως ακόμη δεν έχει φανεί τίποτα. Στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κερατέας επικρατεί έντονη ανησυχία ως και… αναβρασμός και το πρώτο δεκαήμερο αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Αν δεν γίνει κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη της σεζόν 2016-17 ή ακόμη και το χειρότερο σενάριο… Το τελευταίο όλοι το απεύχονται για μια ιστορική ομάδα όπως ο Κεραυνός, που αν μη τι άλλο έχει μεσουρανήσει στο πρόσφατο παρελθόν και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια δεν του αρμόζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου