Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ο Καπουράνης στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου

Η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου κορυφώνεται, αφού οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Καπουράνη! Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο κομμάτι των ακαδημιών, αφού τα δύο τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Γλυκών Νερών σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Τώρα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και θα αναλάβει την «ανοικοδόμηση» των τμημάτων υποδομής των ερυθρολεύκων, με τη διοίκηση της ομάδας να γνωστοποιεί επίσημα πριν από λίγη ώρα τη συνεργασία αυτή με την εξής ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Καπουράνης είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας. Ο βετεράνος άσος με την εμπειρία του στο κομμάτι αυτό θα αναλάβει την αναδιοργάνωση της ακαδημίας μας με στόχο να βγουν μεγάλα ταλέντα που στο μέλλον θα φορέσουν τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου».
Παράλληλα, τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό με πρωτεργάτη τον πρόεδρο Νίκο Αξιώτη αγκαλιάζουν και οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας. Σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές εκφράστηκαν απόψεις για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα στο μέλλον έτσι ώστε να «μεγαλώσει» ακόμη περισσότερο ο σύλλογος, με την κουβέντα να είναι άκρως εποικοδομητική. Η στήριξη των βετεράνων άσων του Ολυμπιακού είναι δεδομένη για τη νέα σεζόν και οι ερυθρόλευκοι ενωμένοι με το παρελθόν τους αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυνατοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου