Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Και του χρόνου στο Κορωπί ο Καπουράνης-«Εύχομαι να έρθει η άνοδος»

Παίκτης του Κορωπίου και τη νέα σεζόν θα είναι ο Χρήστος Καπουράνης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα. Ο 21χρονος δεξιός μπακ, που θα φοράει τη φανέλα του ΑΟΚ για τη τρίτη συνεχόμενη σεζόν, μέσω του Epsanastisentra ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ευχήθηκε να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρεται: «Ο Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεωση του ποδοσφαιριστή Καπουράνη Χρήστου. Ο Χρήστος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως Δεξί Μπακ.
Ο Χρήστος θα βοηθήσει την ομάδα μας για 3η συνεχόμενη χρονιά και η βοήθεια του αναμένεται πολύτιμη καθώς αγωνίζεται ως "μικρός". Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά φαίνονται:ο Α' Αντιπροεδρος της ομάδος κ.Λιακουτσης Ν., Ο Καπουράνης Χ. και ο coach της ομάδος κ.Τσομπανάκης Γ.».
Από την πλευρά του ο νεαρός μπακ δήλωσε στο Epsanastisentra: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Κορωπίου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και τον προπονητή μου τσομπανακη Γιώργο και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου