Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Σε Καρπενήσι ή Πήλιο για προετοιμασία ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου!

Στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου βάζουν ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να δώσουν κάθε εφόδιο στην ομάδα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Για τον λόγο αυτό έχει παρθεί η απόφαση το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να γίνει είτε στο Καρπενήσι, είτε στο Πήλιο.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Αξιώτη, θέλει να ανεβάσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Έτσι έχει παρθεί η απόφαση οι «ερυθρόλευκοι» να δουλέψουν φέτος σε επαγγελματικά πρότυπα, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε ένα από τα προπονητικά κέντρα που δίνουν το «παρών» κάθε καλοκαίρι ομάδες από τη Super League και τη Football League.
Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου θα ξεκινήσει τα τελικά ραντεβού με παίκτες, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγραμματισμού και αναμένονται πολλές οι ανακοινώσεις. Ήδη υπάρχει μία… βόμβα στα σκαριά με παίκτη που έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό σε επαγγελματικές κατηγορίες και φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου