Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΜΠΑΜ με Σαντριά τα Γλυκά Νερά-«Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος»

Το μεγάλο… μπαμ με το «καλημέρα» έκανε ο ΑΟ Γλυκών Νερών που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σαντριά. Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχώρισε την περσινή σεζόν στη Μαρκό και έχει παραστάσεις από τη Β’ Εθνική, όπου πήρε συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΟ Χανίων. Σε δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο 25χρονος άσος τόνισε ότι ήταν εύκολη απόφαση γι’ αυτόν να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε», που όπως σημείωσε ήταν η καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος.
Ο Σαντριάς ξεκίνησε από τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ μεταπήδησε στον ΑΟ Χανίων με τον οποίο αγωνίστηκε σε Β’ και Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Ιωνικό, με τον οποίο έπαιξε στη Γ’ Εθνική, στην ίδια κατηγορία συνέχισε με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας. Η πρώτη του «επίσκεψη» στο τοπικό πρωτάθλημα ήταν με τη φανέλα του Κερατσινίου, ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Πειραιά, ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον ΑΟ Περιστερίου, όπου τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Άγιο Ιερόθεο. Πρόπερσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου, ενώ η σεζόν που μας πέρασε τον βρήκε στη Μαρκό.
Στην ανακοίνωση του ΑΟ Γλυκών Νερών για την απόκτηση του Σαντριά αναφέρεται: «Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή (επιθετικός) Βασίλη Σαντριά και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας».
Το «epsanastisentra» επικοινώνησε με τον Βασίλη Σαντριά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο νεοαποκτηθείς άσος του ΑΟ Γλυκών Νερών στις δηλώσεις του στάθηκε στην ευκολία με την οποία δέχθηκε να συνεχίσει στους «μπλε» και υποσχέθηκε να δώσει το 110% των δυνατοτήτων του –όπως είπε χαρακτηριστικά– για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χαρακτηριστικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα συνεργαστώ με τους νέους μου συμπαίκτες... Πέρσι τους θαύμαζα και φέτος χαίρομαι που θα είμαι δίπλα τους και τους υπόσχομαι ότι θα δώσω το 110% μου για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Η ομάδα έχει βάλει σωστές βάσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και θα τα καταφέρει! Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να γνωρίσω καλύτερα τα παιδιά που από το λίγο που τους ξέρω θεωρώ ότι εκτός από πολύ καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες... Ήταν πολύ εύκολη η απόφασή μου από την στιγμή που μίλησα με τον ΚΥΡΙΟ Δρούγκα... Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και σωστός παράγοντας!».

1 σχόλιο: