Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της Βουλιαγμένης και των Νικητών

Δεν έκανε δεκτή την ένσταση της Βουλιαγμένης και των Νικητών Ανθούσας η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο.
Συγκεκριμένα, η Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Βουλιαγμένης, κατά της πρωτόδικης απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, που αφορούσε την μη τιμωρία της Σταμάτας για το θέμα των υποδομών. Για τον ίδιο λόγο εξαφανίστηκε και η έφεση των Νικητών Ανθούσας κατά του ΑΟ Αυλών, με την Ένωση να δικαιώνεται στην περίπτωση αυτή για τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της. 
Αναλυτικά στην απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: «Δέχεται τυπικά την έφεση και απορρίπτει την ένσταση του ΑΟ Βουλιαγμένης κατά της από 3-4-2018 απόφασης της ΕΠΣΑΝΑ και σωματείου ΑΟ Σταμάτα. Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την ένσταση του ΑΟ Νικητές Ανθούσας Μεσογείων κατά της 8-9/5/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ και ΑΟ Αυλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου