Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρελθόν από το Μπογιάτι ο Νίκος Κόκκινος-«Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία»

Χώρισαν οι δρόμοι του Νίκου Κόκκινου με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, μετά από δύο χρόνια. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ευχαρίστησε τον πολύπειρο τεχνικό για τη συνεργασία τους, ενώ και εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα.
Από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ανακοίνωσαν: «Χώρισαν οι δρόμοι μας με τον προπονητή Νίκο Κόκκινο. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».
Στη δήλωσή του ο Νίκος Κόκκινος αναφέρει: «Μετά από συνεργασία δυο ετών με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ έληξε η συνεργασία μας θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο ΝΙΚΟ ΑΞΙΩΤΗ τον γενικό αρχηγό ΦΩΤΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ φυσικά τους ΠΑΙΚΤΕΣ <που τους ταλαιπώρησα με τις απαιτήσεις μου> για την συνεργασία που ειχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη συνέχεια στην ομαδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και μέσα απο την καρδιά μου να επιτύχει τους στόχους του που ειναι η πολυπόθητη άνοδος!!!!!!!!!!
ΔΕΝ μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΣΜΑ ΛΕΠΑΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ επί σειρά ετών και πολύ καλό μου φίλο για την στήριξη και την συνεργασία που είχαμε !!!!!!!!!!!!!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου